Product | Omschrijving | Categorie | Prijs | Aantal | Gewicht |
---|---|---|---|---|---|
|
Bavette
Wordt ook wel een vanglap of een vinkelap genoemd. Dit magere rundvlees komt uit de flank van het rund en is hierdoor heerlijk mals. |
€24,00 – €40,00
|
|
||
|
Biefstuk puntjes
Gesneden van de kogel van de bovenbil van de koe. Super mals en ideaal om mee te roerbakken. |
€12,50 – €23,00
|
|
||
|
Biefstuk spies
Onze biefsukspiesjes zijn gemaakt van super malse biefstuk op een bamboe spies. Vers gekruid met een marinade van tuinkruiden en knoflook. |
€2,75
|
|
||
|
Carpaccio
Flinterdunne gesneden plakjes van rauwe runderlende. Heerlijk als voorgerecht of op een broodje. |
€3,95 – €19,75
|
|
||
|
Diamanthaas
Heerlijke biefstuk uit de schouder van het rund. Deze schouderbiefstuk wordt gezien als het zachtste stukje vlees uit de schouder van het rund. |
€13,00 – €22,50
|
|
||
|
Entrecote
Mager stuk rundvlees gesneden van de dunne lende met een kenmerkende smaakvolle vetrand. |
€6,95 – €27,50
|
|
||
|
Flat Iron Steak
De Nederlandse benaming van de flat iron is sucade. Het is geweldig mals en kan zich meten met de mooiste biefstukken. |
€42,50
|
|
||
|
Gebraden Gehakt
Het runder- en varkensgehakt wordt gemengd met gehaktkruiden en gefruite uien. |
€1,40 – €4,20
|
|
||
|
Gehakt Half om Half
Het gemengd gehakt wordt gemaakt uit de producten die van het rund en varken overblijven, nadat deze zijn uitgebeend en in de verschillende delen zijn verdeeld. |
€3,75 – €7,50
|
|
||
|
Hamburger
Wij maken deze heerlijke hamburgers zelf in onze slagerij. Deze fantastische burger is gemaakt van puur rundvlees. De burger is licht gekruid waardoor de echte smaak van het vlees nog goed te proeven blijft. |
€1,35 – €13,50
|
|
||
|
Kalfsspareribs
Kalfsvlees is vlees van jonge runderen en omdat het vlees van jonge dieren is, is het erg mals en zacht van smaak. Kalfsvlees is magerder dan rundvlees en heeft dus een kortere bereidingstijd. Echt een topper voor op de BBQ. |
€16,95
|
|
||
|
Kogelbiefstuk
Gesneden van de kogel van de bovenbil van de koe. De kogelbiefstuk is zeer mals en zeer mager. |
€4,75 – €26,25
|
|
||
|
Merquez worst Rund/Lam 5x60gr
Afkomstig uit de Noord-Afrikaanse keuken. Worstje met een heerlijke combinatie van lams en rundvlees en een pikante twist. |
€7,50
|
|
||
|
Ossenhaas
Het meest malse en zachte stuk vlees van de rund. De ossenhaas loopt langs de rug, de lende of de entrecote van het rund. |
€11,50 – €74,95
|
|
||
|
Ossenhaas puntjes
Het meest malse en zachte stuk vlees van de rund gesneden in perfecte stukjes om te roerbakken. |
€19,50 – €38,00
|
|
||
|
Ossenhaas spies 150 gr per stuk
Het meest malse en zachte stuk vlees van de rund gesneden in perfecte stukjes en geregen aan een spies. Ideaal voor de BBQ. |
€5,50
|
|
||
|
Picanha
Zeer smakelijke steak gesneden van het staartstuk van de koe. De picanha steak wint de laatste jaren aan populariteit op de BBQ. |
€31,50 – €40,50
|
|
||
|
Rib-Eye
Smaakvolle en zachte biefstuk gesneden uit de rib rack van het rund. Het gemarmerde vet maakt het zeer geschikt voor een snelle en hete bereiding op de grill of BBQ. |
€6,45 – €27,95
|
|
||
|
Rookvlees
Licht gezouten, gedroogd en gerookt met beukenhout. |
€2,35 – €7,05
|
|
||
|
Rosbief
Onze rosbief wordt rose gebraden en blijft zo heerlijk sappig en mals. Onweerstaanbaar als broodbeleg en heerlijk met een beetje peper en zout. |
€2,75 – €13,75
|
|
||
|
Runderbraadworst 5x70 gr
Licht gekruid en sappig worstje van top kwaliteit rundvlees. Lekker makkelijk en snel op tafel! |
€4,95
|
|
||
|
Rundergehakt
Dagelijks vers gedraaid en altijd van top kwaliteit! Product om eindeloos mee te variëren. |
€4,50 – €9,00
|
|
||
|
€16,50
|
|
|||
|
€17,95
|
|
|||
|
€1,35
|
|
|||
|
€2,95
|
|
|||
|
T-Bone Steak
Kwalitatief hoogstaande steak gesneden van de dunne lende en de ossenhaas. De steak kenmerkt zich voor het T-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft. |
€14,75
|
|
||
|
€28,50 – €37,00
|
|
|||
|
€3,75 – €18,75
|
|