ACCESSOIRES


ProductOmschrijvingCategoriePrijsAantalGewicht
Red Cedar rookplank 2 stuks
Cederhout wordt het meest gebruikt bij plankgrillen. De op cedar gegrilde zalm is verreweg het meest bekend en is niet zonder reden een favoriet voor velen. Western Red Cedar geeft een krachtige zoet-spicy rooksmaak die zeer goed past bij vis, maar ook verrassend goed combineert met groenten en fruit.
9,95
Oak rookplank 2 stuks
Eiken is een zeer veelzijdige rookhoutsoort welke fantastisch past bij (rood) vlees, maar ook prima samengaat met varken, wild en vis. Het geeft een milde tot stevige rooksmaak die niet te lang blijft hangen.
12,95
Cherry rookplank 2 stuks
Roken op kersenhout geeft een subtiele zoet-fruitige smaak aan uw gerechten. Het is een veelzijdige houtsoort, welke perfect combineert met wild, rund, varken, gevogelte, groenten en fruit.
13,95
Beech rookplank 2 stuks
Beukenhout is samen met eiken van oudsher de meest gebruikte houtsoort bij het roken. Het geeft een heerlijke milde rooksmaak die eigenlijk bij alles past, maar met name bij varken, kip en vis.
12,95
Wine Barrel Chunks 1,5KG
Deze chunks van oude wijnvaten geven een mooie, rijke smaak aan je gerechten en combineren goed met bourgondische grillades van o.a. varkensvlees en gevogelte. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak.
11,95
Whiskey Barrel Chunks 1,5KG
Deze chunks van whiskyvaten, waarin ruim een halve eeuw lang Schotse single malt whisky heeft gerijpt, geven een intens diep en rijk aroma aan je gerechten. Heerlijk voor het roken van rundvlees, wild, vis en kazen. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak.
14,95
Walnut Chunks 1,5KG
Hout van de walnoot(boom) geeft een krachtige rooksmaak die geschikt is voor (rood) vlees zoals steak en wild. Om de rooksmaak wat milder te maken kan walnoot prima worden gemixt met een mildere rookhout soort, zoals appel, peer of kersen. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak.
12,95
Apple Chunks 1,5KG
Roken met appelhout geeft een milde zoete rooksmaak aan uw gerechten. Appelhout vormt een perfecte combinatie met varken (met name ham), maar gaat ook goed samen met wild, rund en gevogelte. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak.
9,95
Cherry Chips 2L
Roken met kersenhout geeft een subtiele zoet-fruitige smaak aan uw gerechten. Het is een veelzijdige houtsoort, welke perfect combineert met wild, rund,varken, gevogelte, groenten en fruit.
7,95
Beech Chips 2L
Beukenhout is samen met eiken van oudsher de meest gebruikte houtsoort bij het roken. Het geeft een milde “standaard” rooksmaak die eigenlijk bij alles past, maar in het bijzonder bij varken, kip en vis.
7,95
Apple Chips 2L
Roken met appelhout geeft een wat steviger zoete smaak aan uw gerechten. Appelhout vormt een perfecte combinatie met varken (met name ham), maar gaat ook goed samen met wild, rund en gevogelte.
7,95
Alder Chips 2L
Roken op elzenhout geeft een delicate nootachtige rooksmaak met een hint van vanille aan uw gerechten welke zeer goed past bij vis en lichtere vleessoorten als gevogelte en varken.
7,95